Vårt fritidshus 19

En vecka kvar på jobbet, sedan blir det Ugglehult för hela slanten. Den här helgen har en av sönerna med sambo lånat stugan, de verkar ha trivts väldigt bra och frossat på smultron till frukost, de växer verkligen överallt!


I eftermiddag kommer de första vännerna som skall sova i gästrummet, vi fick verkligen skynda oss för att få det blev färdigt. Bra ibland med en deadline. Men bara ibland, vi får ägna lite tid i höst åt att gå runt och ta bort färgfläckar och fylla i mistor som finns lite här och var.




Just det, storstugan är nu färdig så när som på kaminen. Jag ställer ingenting i det hörnet som en påminnelse om att vi inte får glömma att få dit en före hösten. Vi är så himla nöjda med hur det blev.



Ja, nu finns det ingen återvändo, nu måste vi ta itu med trädäcket, det är ju där man helst vill vara. Hm, hoppas att det går snabbt att bygga...

Jaha, det skrev jag för en vecka sedan och där blev det liggande opublicerat.
Nu är i alla fall trädäcket nermonterat och kastat, det grävs och läggs grus och hämtas cementplattor och sätts upp tält till sågbocken som inhandlats. Om det nu var någon som trodde att det räckte med att säga simsalabim så skulle ett nytt trädäck vara på plats.



Vi har förresten valt ur en liten nätt kamin till storstugan men den kommer först om fyra veckor.

Sedan har jag inrett i lillstugan, blir perfekt för gäster som behöver lite lugn och ro (eller sådana som snarkar)





Nu har en kran gått sönder och kallvattnet har försvunnit från köket. Nåja.
Återkommer.

Kommentarer

Populära inlägg