Vårt fritidshus 14

Ibland är ambitionerna större än förnuftet och tiden.
Den här helgen skulle vi hinna så mycket var det tänkt. Men som mannen säger, vi har ju egentligen ingen brådska. Egentligen.
Nåväl, vi hann i alla fall forsla diverse bohag från Malmö, slänga en massa skräp och felinkoppla en lampa. Alltså lampan fungerar man måste bara dra ut proppen om man vill släcka den. Lite opraktiskt i längden kanske.


Jag hann också med att klippa gräset åtminstone den delen som är något så när jämn. Blåbärsriset har växt som bara den och jag har minsann sett flera bär, känns lyxigt. Smultron har vi praktiskt taget överallt i hela trädgården, den blommar fint så vi hoppas på en riklig skörd.


Damen som bodde här före oss har samlat ris, löv, stubbar, träbitar m m i en stor hög, år ut och år in utan att någonsin ta vara på eller använda något. Nu har vi kört bort stora lass (vi pratar om ca 3 x 7 meter) och tänker att vi kanske kan jordfräsa resten och använda som jordförbättring där det behövs.

I lördags hämtade vi mitt fynd i form av en gammal dagbädd. Ingenting är färdigt i uterummet där den skall stå, det blev lite spännande när vi skulle se om den fick plats, men se det fick den och sedan var jag tvungen att lägga i lite kuddar för att få en bild av hur det kommer att bli när det är färdigt. Någongång.

Återkommer.

Kommentarer

Populära inlägg