Vårt fritidshus 11



Vilket väder vi har haft! 

Saker börjar blomma i trädgården och jag börjar se vad vi behöver ta tag i (när vi får tid). Jag pratade med min bror om häckplantor och vips kom han med ett gäng idag. Hälften är planterade, hälften är jordslagna och skall fixas i morgon. Det tar nämligen lite tid eftersom marken där de skall stå är stenhård. Bra tips ändå från brorsan att göra hål med hjälp av högtryckstvätten. Man kör helt enkelt ner munstycket i marken och rör runt. Inte lätt som en plätt men mycket enklare än andra metoder.

Inomhus fortsätter arbetet med att minska furudominansen. Vi har fått tillbaka köksluckorna från lackeringen och de kommer att bli så fina tillsammans med kaklet från Marrakesh. Sportstuga meets Marocko liksom.

Vi märker hur vi börjar resonera med oss själva, "Vi kanske kan låta furun vara orörd i badrummet, det är ju ändå lite coolt" "Vi provar och ha kvar furun orörd i taket i storstugan, det kan bli snyggt tillsammans med den vitlaserade väggen". Ni fattar, vi är redan trötta på tvättande och kvistlackande. 

Ni skall i all fall få en klassisk före och efterbild i det som skall bli vårt sovrum med en bonusbild efter kvistlackandet. Det skall strykas en gång till, men jag tror att ni kan se skillnaden.




Återkommer.

Kommentarer

Populära inlägg